Monitoimitiloja

JYVÄSKYLÄ - LEMPÄÄLÄ - TAMPERE - PYHÄJÄRVI

 

Tilat toivomusten mukaan

Rakennamme erilaisia tiloja asiakkaan toivomusten mukaan.

 

Tilat timanttilaadulla

Monitoimitilat ovat tehty huippulaadulla - timanttilaadulla.

 

Timanttitila - laadukkaita tuotantotiloja

Timanttitila on Petraksa Oy nimisen yrityksen ensisijainen tuote. Petraksa Oy on vuonna 2013 perustettu pieni rakennusyritys. Lyhyestä historiasta huolimatta Petraksa Oy on saavuttanut jo vahvan jalansijan omalla kohdemarkkinallaan sekä kymmeniä tyytyväisiä asiakkaita. Jatkossa yritys tulee olemaan yksi merkittävimmistä tuotantotilojen rakentajista Suomessa. Vahvalla tiimitoiminnalla ja tiiviillä yhteistyöllä pyrimme siihen että työntekijämme ovat osaavia ja motivoituneita toteuttaessaan asiakkaidemme toiveet ja tarpeet mahdollisimman tehokkaasti.

Timanttitila nimi tulee timanttisesta laadusta jota tuotteemme edustaa. Timantin tavoin myös timanttitila on ainutkertainen ja ylivertainen tuote, jonka kauneus johtuu sen yksinkertaisen nerokkaasta rakenteesta.

Timanttitilan tuotantotilat erottuvat kilpailijoistaan laadun ja monipuolisuuden perusteella. Laatu tarkoittaa meillä rakentamisen laadun ja tuotantotilojen toimivuuden lisäksi myös tilojen poikkeuksellisen näyttävää ulkoasua. Monipuolisuus tulee tuotantotiloissamme ilmi varustelutasona sekä tilojen lähes rajattomana muokkausmahdollisuutena. Nykyiset asiakkaamme ovat havainneet timanttitilan toimivan muun muassa seuraaviin käyttötarkoituksiin: harrastetila, vapaa-ajan tila, varasto/säilytystila sekä pienimuotoiseen yritystoimintaan.

tuotantotila

Kohteet kartalla

Yhteystiedot

Petraksa Oy

Tampereentie 484
LEMPÄÄLÄ

Sijainti kartalla »

PUH 0400 634107

virtuaaliesitys

Kuvagalleria

Klikkaa kuvia suuremmaksi!

timanttitila jyvaskyla3 webkuva
timanttitila jyvaskyla2 webkuva

timanttitila jyvaskyla webkuva